header foto header foto header foto header foto header foto

CHZ mededelingen

Trainingen Jongste Jeugd + D starten morgen! ABC volgende week

28-4-2020

DEF-jeugd kan beginnen op 29 april! ABC-jeugd begint volgende week (4 mei). We proberen om vanaf 12 mei weer keeperstrainingen aan te bieden. Parahockey start vanaf 4 mei.

Goed nieuws! We kunnen met een gedeelte van de jeugd deze week al beginnen met trainen. Om de opstart zo soepel mogelijk te maken hebben we een aantal keuzes moeten maken. We hebben daarbij rekening gehouden met de veiligheid, de RIVM-richtlijnen en het kunnen waarborgen van de inhoud van de trainingen. Omdat de jeugd tot en met 12 jaar (F/E/D-jeugd) kan trainen zonder afstandsbeperkingen, kunnen die deze week al beginnen met trainen. Alleen de trainers worden nog kort geinstrueerd over hun verplichting tot het houden van afstand en de spelers/speelsters wordt gevraagd anderhalve meter afstand te bewaren tot hun trainer.

De ABC-jeugd heeft een grotere uitdaging qua trainingsinhoud en veiligheid. We hebben er zeer bewust voor gekozen om alle trainers in voldoende mate te kunnen instrueren en te kunnen voorzien van trainingsinhoud. Dat is op deze korte termijn nog niet voldoende gelukt om deze week te kunnen starten. De trainers ontvangen een uitnodiging om mee te doen met een digitale trainersbijeenkomst waar een en ander uiteen zal worden gezet.

Daarnaast hebben alle leden vandaag een flyer in hun e-mailinbox gehad. In die flyer wordt op duidelijke wijze uitgelegd hoe de hockeyclub de komende weken zal draaien. Dat houdt in dat daar aangegeven wordt wat de looproutes zijn, wat de anderhalvemeter-regel voor gevolgen heeft, wat er wel en niet toegankelijk is op de hockeyclub en vele andere belangrijke informatie. Lees deze flyer goed door.

We hebben er erg veel zin in en hopen dat alles snel weer bij het oude is. Tot die tijd; blijf veilig, houd afstand en blijf gezond!