header foto header foto header foto header foto header foto

CHZ mededelingen

Update voorbereidingen herstart trainingen 25/4

25-4-2020

Op dit moment is de technische commissie en het bestuur hard bezig om alle randvoorwaarden, logistieke uitdagingen en praktische problemen aan te pakken om zo snel mogelijk weer het veld op te gaan. Er zijn een aantal dingen die we daarom nu al graag met jullie delen;

-       Het trainingsschema is in de maak. We proberen voor iedereen twee keer in de week een training mogelijk te maken die zo dicht mogelijk bij de originele trainingstijd zit. Dit laatste is, in verband met een aantal andere factoren, helaas niet altijd mogelijk.

-       We hebben helaas alle losse contracten en alle vrijwilligerscontracten van trainers stil moeten zetten in verband met de Coronacrisis. Daarnaast zijn er een aantal medewerkers die in verband met persoonlijke situaties ervoor gekozen hebben geen training te geven de komende weken en die respecteren wij. Dat betekent dat we aangewezen zijn op de welwillendheid van een heleboel vrijwilligers die tóch bereid zijn het veld op te stappen om training te geven.

-       We hebben ervoor gekozen om de trainingen in het licht van de huidige situatie een ander karakter te geven. Er zal meer nadruk op het sociale karakter en de verbindende kwaliteiten van de hockeysport liggen, dan op het sportieve en competitieve aspect.

-       In samenwerking met het SMC Almere gaan we een uitgebreid aanbod vanuit het Athletic Skills Model aanbieden, waarbij de nadruk ligt op het vergroten van de breedmotorische vaardigheden. Hiermee gaan we proberen de trainingen zo uitdagend en verbindend mogelijk te maken, rekening houdend met de anderhalve meter afstand die door het RIVM wordt verplicht.

-       We hebben dus niet alleen de uitdaging van de organisatie van de trainingen, maar ook met de begeleiding van de trainers die we bereid vinden om deze moeilijke taak op zich te nemen.

-       We hopen vanaf woensdag 29 april a.s. te kunnen beginnen met trainen. We geven echter geen garanties. We zijn onder meer afhankelijk van de snelheid waarmee de gemeente ons duidelijkheid kan bieden en van de beschikbaarheid van onze trainers. We hopen hier uiterlijk dinsdag 28 april duidelijkheid over te geven.

Bart van der Wolf

25-4-2020 @ 16:41:35 |bedankt voor de update en hulde dat jullie er zo actief mee bezig zijn. De kinderen hebben er weer zin in :-). Als il met iets kan helpen dan hoor ik het graag.

Ruud Cornelisse

25-4-2020 @ 18:03:30 |complimenten voor al het werk en de voortvarende aanpak !!!

Renske Aarts

25-4-2020 @ 21:52:46 |Toppers!