header foto header foto header foto header foto header foto

CHZ mededelingen

Update voorbereidingen herstart trainingen

24-4-2020
We zijn op dit moment druk met de voorbereidingen voor de herstart van de trainingen voor de jeugd. Even een update:

1. De KNHB protocollen om veilig samen te kunnen sporten zijn vandaag bekend gemaakt. www.knhb.nl/kenniscentrum/artikel/jeugd-weer-op-de-velden-welke-protocollen-gelden

2. Er is een globaal plan van aanpak naar de gemeente gestuurd;

3. Dit plan is ook naar de medische commissie gestuurd voor input.

Of we volgende week kunnen starten hangt af van het besluit van de gemeente of ons plan van aanpak voldoende waarborgen bevat om veilig te kunnen sporten. Daarnaast hangt het af van het beschikbaar aantal vrijwilligers. Niet alleen als trainer, maar ook als toezichthouder op het complex om de Corona maatregelen te borgen. We hebben elke middag 2 tot 4 vrijwilligers nodig tussen 16 en 21 uur om mee te helpen. Wil je de komende weken een avond vrijwilliger zijn op de club, mail dan naar: [email protected].

We doen ontzettend ons best om leuke trainingen te organiseren en we hebben er veel zin in!