Online enquête visie stopt: resultaten deze week!

Nieuws afbeelding 20-4-2020
Dank aan alle inzendingen van de online enquête m.b.t de visie van de Club.

We zullen de online enquête morgen stopzetten. We hebben veel mooie input gehad. In de visie sessies hebben d.m.v. de online enquête en in vraaggesprekken die dateren van voor de Corona maatregelen zo'n 250 van de 1200 leden input gegeven.

We gaan met het bestuur en de technische commissie kijken naar haalbaarheid en verenigbaarheid van de ideeën en komen met een voorstel voor volgend seizoen.

Dit voorstel, met als bijlage een schematisch overzicht van de input van de leden, zal binnen een week, via de mail verstuurd worden naar alle leden.

Paar trefwoorden/-zinnen die veel terug zijn gekomen bij de gesprekken/ de input:

Familievereniging
Ambitie
De club is van iedereen
Voor elk niveau aanbod
Clubhuis is 2e thuis
Bar is gezelligheid
Verschillende achtergronden verbinden
Saamhorigheid

We komen snel bij jullie terug met meer!