header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

Geen hockey: toch samen nadenken over de toekomst van de club

Nieuws afbeelding 30-3-2020
Tijdens de ALV in januari hebben we aangekondigd dat we in de maanden februari-maart-april  met elkaar in gesprek zouden gaan over de toekomst van de Club. Wat is onze identiteit, wat maakt ons nou typisch de Almeerse, en hoe ziet onze mooie club er uit over 5 tot 10 jaar? Wat wil jij, wat dromen we en wat is realistisch. 

Er zijn een aantal gesprekken geweest met leden en ouders, maar de grote groep en de open inloopavonden stonden gepland voor laatste twee weken van maart en eerste week april. 

Dat moet nu dus helaas even anders.

Via de teamapps hebben we nu een informatiebrief en enquête doorgestuurd. Het zou fijn zijn als zoveel mogelijk leden mee willen denken over onze toekomst. Want als we nu iets hebben, dan is dat tijd om goed na te denken over hoe we hockey op onze club nog leuker en nog beter kunnen maken.

Heb je de informatiebrief niet ontvangen? Neem dan contact op met je begeleider/ teammanager (junioren) of met je aanvoerder (senioren). Heb je als begeleider niets ontvangen? Vraag dan jouw LCO. 

Samen staan we sterk! Laten we deze periode gebruiken om als club sterker terug te komen (wanneer het weer kan). Wie helpt er mee?!

Ben je geen lid, maar wil je wel meedenken over de toekomst (als sponsor/ toekomstig lid, toekomstig trainer of anderszins). Dan horen we je ook graag.
Mail dan naar: [email protected]

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws