header foto header foto header foto header foto header foto header foto

CHZ mededelingen

Alle competitiewedstrijden, evenementen en trainingen afgelast tot 7 april.

15-3-2020

Update 15 maart 2020, 16.15 uur

Tot 7 april geen hockeycompetitie in heel Nederland.

Naar aanleiding van de actuele ontwikkelingen met betrekking tot de indamming van het coronavirus in Nederland geeft de KNHB gevolg aan de oproep van het RIVM en de Nederlandse overheid. De KNHB heeft alle wedstrijden afgelast tot 7 april. Dit betreft een maatregel die voor alle teams is genomen ongeacht niveau en competities. Deze maatregel gaat met onmiddellijke ingang in. De KNHB streeft ernaar de afgelaste wedstrijden op een later tijdstip in te halen en zal de mogelijkheden daartoe onderzoeken.

Geen hockeyactiviteiten, clubhuizen dicht.

Aansluitend op de landelijke maatregelen vraagt de KNHB haar verenigingen per direct alle hockeyactiviteiten (trainingen, bijeenkomsten etc) af te gelasten tot 7 april ook als deze bijeenkomsten/trainingen minder dan 100 personen betreffen. Het spreekt voor zich dat ook de door de KNHB georganiseerde activiteiten gedurende dezelfde periode geen doorgang vinden. De KNHB beraadt zich nog over hoe om te gaan met de voorbereiding van de nationale teams op Tokio en het advies hieromtrent NOC*NSF.

De Almeerse Hockeyclub volgt deze richtlijn op en zal de Club ook sluiten tot 7 april 2020. Zelf trainen of hockeyen is in deze periode ook niet toegestaan. Het complex is gesloten.