header foto header foto header foto header foto header foto

24-2 Start veld + 26-2 Carnaval jongste jeugd en D

Nieuws afbeelding 20-2-2020

Vanaf maandag 24-2 start de 2e helft van het veldseizoen weer.

Voor de jongste jeugd en de D willen we dit seizoen  feestelijk starten met een Carnavalsfeestje!

Op woensdag 26-2 mogen alle kinderen van de V, F, E en D verkleed naar training komen. Wel graag bitje in en scheenbeschermers aan! De D jeugd die op andere dagen traint mag ook op donderdag of vrijdag verkleed naar de training komen.

We houden een verkleedwedstrijd. Het team dat het leukst verkleed naar de training komt kan een MEGA zak snoep winnen. Elk team dat mee wil doen kan een foto sturen naar [email protected]  of appen aan Natasja Burdorf. De foto's die voor vrijdag 28-2 19 uur ontvangen zijn doen mee met de wedstrijd. Vrijdag 19 uur worden de winnaars bekend gemaakt! De winnaars kunnen dan vanaf zaterdag hun zak snoep ophalen bij de bar.

Woensdag 26-2 organiseren we ook een knutselmiddag voor de E (en D als ze willen). Maak je eigen Allyminatie team spandoek! We vragen ouders om het knutselen van het eigen team te begeleiden en zelf oude lakens of stof mee te nemen voor een spandoek. De club zorgt voor tafels, verf, stiften, hulp en gezelligheid!

Voor de gelegenheid hebben we ook poffertjes en limonade geregeld voor Euro 2.50 pp.

Kortom: een leuk feestje voor jong en oud.

Om de organisatie te helpen willen we jullie vragen om je voor het knutselen en/ of de poffertjes aan te melden via Evenementen. Ook zonder aanmelding mag je poffertjes bestellen of meeknutselen, maar het helpt ons om ongeveer te weten hoeveel mensen er komen.

Alvast een mooi seizoen toegewenst en tot snel!

Fien Essenberg

26-2-2020 @ 07:27:32 |het aanmelden lukt niet!