header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Junioren

Teamuitje MB2 - Amsterdam Tigers

Nieuws afbeelding 6-2-2020
Zaterdag 1 februari was het dan eindelijk zover! Onze sponsor Kitbedrijf AKAR voegafdichtingen nam ons mee naar de ijshockeywedstrijd Amsterdam Tigers tegen de Panters uit Zoetermeer. 
Nadat we verzameld hadden op de club om 16.00 reden we in colonne achter elkaar aan naar Amsterdam. De Jaap Edenbaan, het thuishonk van de Amsterdamse club, om precies te zijn. De meiden hadden er zin in en na uitgebreid getafeld en hun buikje rond gegeten te hebben, kregen ze in het VIP-restaurant uitleg over het spel. Geconcentreerd en aandachtig zaten de meisje te luisteren. Om 18.00 was het dan zover! Door gezellige muziek en zo’n 1400 toeschouwers werd de boel flink opgezweept. De wedstrijd kon beginnen en al snel kregen de Amsterdams rakkers een tegen doelpunt, oei dat viel tegen! "Onze” jongens werden hierdoor getriggerd. Langzaam raakte ze op dreef en scoorde de één na de andere doelpunt. Het waren in totaal 3 partjes van 20 minuten en in de rust werd de tijd gevuld door twee ballerina’s op kunstschaatsen, voor de toeschouwers een leuke afleiding. Uiteindelijk wonnen de Tigers met 18-1 van de Panters.
De mannen beginnen trouwens op zaterdag 15 februari om 17.45 aan de eerste kwartfinale van de play-offs tegen Nijmegen of Leeuwarden. Deze wedstrijd wordt wederom gespeeld in de Jaap Eden. Dit even ter extra info 😊
Na de wedstrijd waren er nog drie Tigers die met ons op de foto wilde en dat was natuurlijk de kers op de taart voor ons allen! Het was een geslaagd uitje waar we met veel plezier aan terug denken en willen uit naam van de MB2 en begeleiding onze sponsor AKAR voegafdichtingen heel erg bedanken!

Reacties


Boudewijn Hoeneveld

7-2-2020 @ 08:48:07 |Mooi gebaar van deze trouwe sponsor... Wie volgt..?

Edwin Vermeulen

16-2-2020 @ 21:59:50 |twee sporten die bol staan van de transfers. check www.athleticskillsmodel.nl

Reageer op het nieuws