header foto header foto header foto header foto header foto
 
CHZ mededelingen

Start veldseizoen 24 februari + winterinstuif elke woensdag vanaf nu

Nieuws afbeelding 27-1-2020
In de week van 24 februari start het veldseizoen weer! 

De 2e helft van het veldseizoen zal weer volgens het reguliere trainingsschema plaatsvinden. Met een paar uitzonderingen: 

Wijzigingen:  !!

D Breedteteams
In het trainingsschema komen er wijzigingen m.b.t. trainingen van de breedte teams in de D-lijn. We zijn de opzet van deze trainingen aan het veranderen en dit kan tot gevolg hebben dat er 1 van de 2 trainingsdagen van dag wisselt. Spelers en jeugdtrainers in de D teams krijgen daar nog bericht over. Ook volgen er ouderavonden in februari.

Er zijn ook een paar kleinere wijzigingen bij een 3tal teams. Hier wordt per team contact opgenomen wat er gewijzigd wordt en waarom.

Kan je niet wachten tot 24 februari? Vanaf 29-01 is er elke woensdag een winterinstuif. De club is vanaf deze week dus elke woensdagmiddag open van

15.00 tot 17.00 uur
en van
20.30 tot 22.00 uur

Voor wie weer lekker een balletje wil slaan, individueel, met een groep vrienden of per team. Kom langs! Er zijn geen trainers aanwezig, dus als je onder de 15 bent, kun je onder begeleiding van een ouder/ begeleider of teamcoach lekker zelf spelen. Er is op deze tijdstippen altijd iemand op de club aanwezig.

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws