header foto header foto header foto header foto header foto header foto

Sinterklaas komt naar de club! Kom je ook?

Nieuws afbeelding 21-11-2019

Sinterklaas is weer in het land en hij komt ook langs bij ons op de Club! Op vrijdag 29 november maken we er een groot feest van voor alle Funkey, Fjes en E6tallen leden!

Van 16 tot 17 uur beginnen we met een Pepernotenclinic op het veld. Doe je sportkleren aan en neem je stick mee!

Van 17 tot 18 uur Komt Sinterklaas langs met zijn pieten en kunnen de kinderen de Sint een handje geven (of een liedje voor hem zingen natuurlijk!). Dit zal in het clubhuis zijn.

Kom jij ook?

Deelname is gratis, maar het is wel fijn als je je even aanmeld via Evenementen zodat Sinterklaas weet hoeveel kindjes hij kan verwachten.

Inschrijven staat open voor Funkey, F en E6tallen. Reguliere trainingen van deze doelgroep vervallen op vrijdag 29 november. Na de 29ste start de winterstop en zijn er pas weer reguliere veldtrainingen in maart.

Tot de 29ste allemaal!