header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto

Sociaal-Maatschappelijk

Teametiquette 1: Iedereen in het team is belangrijk

Nieuws afbeelding 2-11-2019

4 t/m 10 november 2019 is de Nationale Week van Respect geïnitieerd door de Respect Education Foundation. Met als doel een bijdrage te leveren aan een tolerante en respectvolle maatschappij, waarin iedereen zich thuis en geaccepteerd voelt. Zo is ook iedereen welkom bij de Almeerse! De komende dagen laat de Almeerse zien, dat Sportiviteit & Respect en hockey bij elkaar horen! De komende week is de Almeerse een Respect Zone. Doe jij ook mee?

De veldcompetitie start zaterdag 2 november, een mooi moment om stil te staan bij de Week van Respect. De club heeft 10 teametiquettes opgesteld met als doel het zo leuk en zo fijn mogelijk te hebben met elkaar op en rondom het veld. Elke dag zullen we een teametiquette uitlichten en hopen dat jij hier een bewuste bijdrage aan kan leveren.

Teametiquette 1: Iedereen in het team is belangrijk
Een wedstrijd win je alleen als je samenspeelt. Sluit niemand buiten.

Hoe draag jij bij aan respect deze week?