header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto

40 jaar Almeerse

De Almeerse is binnenkort jarig......

25-9-2019

Over 24 dagen is het zover! Het 40-jarig Jubileum Feest van de Almeerse Hockey Club wordt op vrijdag 18 oktober en zaterdag 19 oktober gevierd.

Namens het Bestuur nodigen wij je hierbij van harte uit om dit samen met elkaar te vieren. De viering vindt plaats op de Almeerse.

Het Jubileum Feest word je aangeboden door de Club. Voor het Birthday Party Programma en een aantal praktische zaken voor het Jubileum Feest verwijzen we naar de  QR code: scan deze en je weet alle details.

We willen graag weten of je naar ons feestje komt. Aanmelden – vanaf 26 september- kan via app, website of email vóór maandag 7 oktober.

(Zie bijlage voor aanmeld overzicht)

We hopen je te zien om er samen een onvergetelijk Jubileum Feest van te maken!

Namens het Bestuur

Wibo, Natasja, Joris, Vivian, Sebastiaan, Colinda, Robert

Mocht het scannen niet lukken:

In het kader van het jubileum zal onze clubfotograaf foto's maken van teams in actie en ook portretfoto's. Fotomateriaal wordt alleen binnen het clubhuis gebruikt. Indien iemand bezwaar hiertegen heeft, dan vragen wij dat vóór 5  oktober per email aan te geven aan [email protected]

(deze tekst is via mail aan alle leden verzonden)

Bijlage