header foto header foto header foto header foto header foto

CHZ mededelingen

Voorlichtingsavond ouders ABCD jeugd: ook feedback gevraagd!

Nieuws afbeelding 13-9-2019

Op maandag 30 september is er van 20 tot 21.30 uur een voorlichtingsavond voor de ouders van de ABCD jeugd. Deze avond is voor alle ouders van de ABCD interessant, maar zeker van belang voor de ouders die iets extra's doen voor het team, zoals begeleiden, coachen, trainen of teammanager zijn. Dit geldt vooral voor de ouders van prestatie en breedteteams omdat de ouders van eerste teams al een voorlichtingsavond hebben gehad.

We willen deze avond net iets anders doen en niet alleen voorlichting geven maar ook ruimte maken om met jullie in gesprek te gaan. Graag krijgen we feedback, tips en staan we open voor idee├źn voor verbetering. Dus kom allemaal!

In het kort het programma:

1. Hoe organiseert de club de trainingen? (wie moet je waarvoor benaderen)

2. Hoe organiseert de club de wedstrijden (wie moet je waarvoor benaderen). Ook specifiek aandacht voor het probleem van de vele afmeldingen en het zoeken naar oplossingen.

2. Wat zijn de afspraken m.b.t. houding en gedrag op en rond het veld (teametiquette)

3. Wat verwachten we van begeleiders, ouder-coaches en spelers?

4. Wat verwachten ouders en spelers van de club?

5. Wie is de club?