header foto header foto header foto header foto

Verbouwing / Werkzaamheden

Nieuws afbeelding 2-9-2019 Deze week starten er werkzaamheden in het clubhuis aan de videoruimte en de bestuurskamer. Hierdoor zijn beide ruimtes de komende weken niet beschikbaar voor gebruik en kan er overlast zijn. Het uiteindelijke doel is dat beide ruimtes multifunctioneel gaan worden waarbij doordeweeks het gebruikt kan worden als videoruimte / bestuurskamer en op de zondagen of bij andere gelegenheden als businessruimte voor bijvoorbeeld ontvangst van sponsoren of overleg van grotere groepen.
Daarnaast zal er beneden waar de wedstrijdtafel staat ook werkzaamheden worden verricht voor het realiseren van een koffiecorner met een extra koffieautomaat met zelfbediening.
We verwachten dat met twee weken alles is gerealiseerd en op een mooi resultaat.