header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Toernooien

Geslaagd SummertimE toernooi

Nieuws afbeelding 7-7-2019 Op 6 juli heeft de toernooicommissie het seizoen afgesloten met het swingende SummertimE toernooi. Op een nagenoeg geheel droge dag streden 15 E-teams om de prijzen.

Gemengd gezelschap
Het toernooi stond open voor deelname voor alle E6 en E8 teams uit alle districten. Al heel vroeg vanaf 8.15 kwamen de eerste teams aan uit o.a. Deventer, Ede, Baarn, Eemvallei, Civicum, Nieuwegein en Purmerend aan. En natuurlijk mochten de Almeerse teams niet missen.

Jongens en meisjes
Het E-toernooi is het enige toernooi waarbij gemengde teams zijn toegestaan, maar waar ook jongens en meidenteams tegen elkaar strijden. 

Summergames
Alle teams werden naast hockey ook aanvullend uitgedaagd tijdens de Summergames. Speciaal in het thema Summer was een heus limbodans aanwezig, werd je nat tijdens de waterslide-tip-in, deed je de water estafette en ging je als team touwtje springen. Alle dank ook voor de extra hulpouders voor de spelbegeleiding.

Sportfotograaf
Speciaal voor dit toernooi was Marc 't Gilde gevraagd om de taak van fotograaf op zich te nemen. Op grond van voorgaande ervaringen wisten we dat Marc een expert is in het nemen van actiefoto's en dat hij extreem snel is in het uitzoeken en bewerken van de gemaakte foto's. 

Dit toernooi heeft Marc zelfs onze verwachtingen overtroffen. Gedurende de dag heeft hij meer dan 800 foto's gemaakt en is na de prijsuitreiking van 16.00 uur naar huis gegaan en om 19.45 (!) uur konden we de link naar het online foto-album al delen met alle teams. Dat dit meer dan gewaardeerd wordt blijkt wel uit de reacties en het feit dat het foto-album binnen 20 uur na publicatie al 470x bekeken is.

Samenwerking met ouders E-team
Voor de toernooicommissie was het de eerste keer om vanaf het allereerste begin een toernooi te organiseren. samen met 3 enthousiaste ouders van kinderen uit de deelnemende teams. 

EHBO
Ook deze toernooidag waren Marsha en Patrice aanwezig als EHBO-er, maar ook ter ondersteuning van de wedstrijdleiding. Enkele teams hebben er een sport van gemaakt om zo vaak mogelijk bij de dames aan te schuiven voor icepacks, verstuikte enkels, pijn aan knieen of een bloedlip. Hun eigen voorstel was om voor het volgende E-toernooi ook een pech-team beker uit te reiken ;-)

Prijsuitreiking

Poule E8
1e: Almeerse M8E1
2e: Nieuwegein M8E1
3e: Purmerend M8E1

Poule E6 (I)
1e: Ede J6E1
2e: Deventer M6E1
3e: Eemvallie J6E

Poule E6 (II)
1e: Almeerse M6E1
2e: Almeerse M6Emix
3e: Civicum Mix6E

Mooiste outfit: Ede ME6
Spekjesraden: Almeerse M8E3

Natuurlijk was er voor elk team dat als laatste in de poule was geworden de traditionele motivatieprijs.

Organisatie in het zonnetje
De organisatie, bestaande uit leden van de toernooicommissie, 3 enthousiaste ouders en de EHBO, werd verrast door het bestuur middels bloemen voor geleverde inspanningen tijdens dit toernooi, maar ook tijdens het gehele afgelopen seizoen.

Reacties


Bart Rietmeijer

8-7-2019 @ 10:26:22 |Terecht dat de organisatie voor hun inzet voor de vele fantastische toernooien wordt beloond.

Elisa de Jager

8-7-2019 @ 15:13:11 |bedankt voor de leuke dag. Niet alleen omdat we hebben gewonnen, maar vooral omdat we veel lol hebben gehad! Namens heel m8e1

Reageer op het nieuws