header foto header foto header foto header foto

Doe mee! Geef net als H1 en D1 ook training aan de jeugd!

Nieuws afbeelding 28-6-2019

We zoeken veteranen, senioren, jong senioren en A en B junioren om training te geven aan de jeugdteams in de breedte. We hebben hard trainers nodig en zoeken mensen met hockey ervaring.

Door training te geven doe je iets terug voor de club en kan je je vrijwilligersborg terug verdienen. Het trainingsprogramma staat en Dominique Van der Meulen Kunée zal de trainers begeleiden.

Omdat niet iedereen zich voor een heel seizoen kan committeren i.v.m. drukke levens, beginnen we een experiment met training geven in blokken van 5 weken. We beginnen hiermee bij de jongste jeugd, maar als we veel respons krijgen zou het kunnen zijn dat we dat uitbreiden!  Geef je op via [email protected] en dan zullen we jouw inzet en de planning met je afstemmen! Ik hoor graag van jullie en alvast veel dank!

Bijlage

Bart van der Wolf

28-6-2019 @ 18:49:19 |Top initiatief!