header foto header foto header foto header foto

De Almeerse wint de KNHB Bestuurderstrofee 2019 en een cheque t.w.v. € 5.000!

Nieuws afbeelding 24-6-2019

Zoals aangekondigd tijdens de ALV van de Almeerse op woensdag 5 juni waren wij genomineerd voor de KNHB Bestuurderstrofee met de best practice case ‘Ally in de Breedte’. Afgelopen zaterdag 22 juni is tijdens de Algemene Vergadering van KNHB de winnaar bekend gemaakt. And the winner is....?!

DE ALMEERSE HOCKEYCLUB MET ‘ALLY IN DE BREEDTE’!

De bestuurderstrofee is een prijs, die sinds 1998 tijdens de Algemene Vergadering van de KNHB uitgereikt wordt aan bestuurders als blijk van waardering voor uitzonderlijk goed bestuur en/of beleid. Naast een schild ontvingen wij ook een cheque ter waarde van € 5.000,- .

Het thema van dit jaar was behoud van bestaande leden. Welk uniek project/beleid heeft een positieve bijdrage geleverd aan behoud van leden. De jury hanteerde bij de beoordeling als criterium of de beschreven prestatie eenvoudig door andere hockeyverenigingen toegepast kan worden. Daarnaast werd de impact en de mate van creativiteit in de beoordeling meegenomen.

Van de 7 inzendingen zijn 3 clubs genomineerd voor de KNHB Bestuurderstrofee 2019:

• Pinoké en Hilversumsche M.H.C. (Dames Masters 45+)
  • Almeerse Hockey Club (‘Ally in de Breedte’)
  • H.C. Krommerijn (Behoud jongens)

Wij zijn trots dat we de prijs gewonnen hebben! Toen wij de trofee in handen kregen van bestuurslid Victor Brouwer van de KNHB hebben we gezegd, dat wij de Bestuurderstrofee hierbij willen omdopen naar de Clubtrofee, want wat wij als bestuurders enkel gedaan hebben is leden te vragen naar hun wensen en behoeften en hier naar geluisterd en gehandeld. Daarnaast hebben we ouders de mogelijkheid en ruimte geboden om ‘Ally in de Breedte’ op te zetten en initiatieven te ontplooien voor extra aandacht voor de breedte en de verbinding tussen de top en de breedte. Het is niet alleen het bestuur, maar we hebben het SAMEN met de ouders en leden gedaan. Een co-creatie waar wij als bestuur trots op zijn en hopen op meer initiatieven vanuit de leden. Als bestuur willen we deze trofee dus graag opdragen aan alle ouders, leden, breedteteams, TC, H1 en D1 en iedereen die bijgedragen heeft aan het succes van ‘Ally in de Breedte’.

SAMEN maken we de vereniging! Laten we trots zijn op wat we nu al samen bereikt hebben en dit doorpakken in het nieuwe hockeyseizoen 2019-2020.

Benieuwd naar de winnende best practice case? Klik hier https://www.knhb.nl/kenniscentrum/best-practice/meer-aandacht-voor-de-breedtesport-almeerse-hockey-club

Voor motivatie jury KNHB: https://www.knhb.nl/nieuws/almeerse-hockeyclub-wint-bestuurderstrofee-2019

Wil jij ook meehelpen bij projecten en meebouwen aan jouw club? Geef je op voor onze ‘projectpool vrijwilligers’ via [email protected]

Namens het bestuur Almeerse Hockey Club
Wibo, Joris, Robert, Sebastiaan, Colinda, Natasja en Vivian

Vermelding foto: KNHB / Koen Suyk. Van links naar rechts:Bestuurslid KNHB Victor Brouwer, Colinda Bennes (Secretaris Almeerse Hockey Club), Vivian Cheung (Bestuurslid Sociaal & Maatschappelijk), Wibo van der Meulen Kunee (Voorzitter Almeerse Hockey Club)

Sebastiaan Bezemer

24-6-2019 @ 14:39:37 |Toppertjes!

Johan Brouwers

24-6-2019 @ 15:10:04 |Mooie prijs !

Liam Bastiaens

24-6-2019 @ 15:32:47 |Geweldig mogen we trots op zijn!

Edwin Vermeulen

24-6-2019 @ 16:18:30 |mooie erkenning

Miranda Kraak

24-6-2019 @ 21:35:45 |mooie beloning voor een mooi initiatief

Joest Straat

24-6-2019 @ 23:13:35 |Superrr!

Claske Postuma-Smit

25-6-2019 @ 20:18:00 |Top gedaan!!!

Balthazar Bezemer

25-6-2019 @ 21:06:54 |Natasja en Vivian, geweldig gedaan.

Balthazar Bezemer

25-6-2019 @ 21:07:20 |Dat was Deirdre trouwens

Zenja Beers

29-6-2019 @ 22:04:54 |Wat leuk, gefeliciteerd!