header foto header foto header foto header foto header foto
 
CHZ mededelingen

Bekendmaking teamindelingen

Nieuws afbeelding 21-6-2019 Vanavond worden de teamindelingen bekend gemaakt. Zoals in de ouderavond Ally in de breedte is bepaald,  is de teamindeling tot stand gekomen op basis van hockeyvaardigheden en inzet/motivatie. Voor de indeling is er gebruik gemaakt van de beoordelingen van trainers/coaches/begeleiders, daarnaast zijn er gesprekken gevoerd met de coaches/begeleiders over hockeybeleving van de spelers tenslotte zijn er enkele sociale verzoeken verwerkt in de teamindeling.

Het systeem gaat naar volgend seizoen, waardoor je nieuwe teamgegevens zichtbaar worden in app of op site. Het kan zijn dat je (opnieuw) moet inloggen om de nieuwe gegevens zichtbaar te krijgen.
 

Een paar kleine opmerkingen:
- teamindelingen senioren zijn nog niet klaar en worden komende week afgemaakt zodra selectie H2/D2 bekend is. Dit betekent dat enkele spelers nog niet zijn ingedeeld.
- teamindelingen (jongste) jeugd kunnen nog wijzigen als er in de zomermaanden nog  nieuwe aanmeldingen komen en er evt nog extra teams bij komen.
- JA2 moet nog worden aangevuld vanuit selectie JA1, die vanavond afgerond wordt

Mochten er dringende vragen zijn n.a.v. de teamindelingen dan kun je een mail naar de LCO sturen. Zij zullen dan, indien nodig, gesprekken inplannen op woensdag 26 juni.