header foto header foto header foto header foto

Piraten gesignaleerd op de Almeerse

Nieuws afbeelding 2-6-2019
Heeeel lang geleden bestond Almere nog niet en was er niets dan water hier. En op de plek waar nu de watervelden van de Almeerse Hockeyclub zijn neergelegd, verging enkele honderden jaren terug het gevreesde Piratenschip van Jek Sperro en zijn bemanning.

En eens per jaar rond de kalenderdagen van Pinkersteren komt de bemanning van dit beruchte schip hier weer. En als dat gebeurt dan sluiten de poorten van de Almeerse hockeyclub en is het 2 dagen lang te gevaarlijk voor grote mensen om op de club te zijn. Want alleen dan staan kapitein Jek Sperro en zijn vrouw Stien en crew het toe dat er maximaal 100 hockeykinderen aan boord mogen komen.

En tot die tijd kun je soms, als het bijna donker is, al een piraat ontdekken die zich verstopt heeft in de videotoren wachtend op de dappere kinderen die mee aan boord durven gaan ....

Ahoi piratenmaatjes,
Tot zondag!!!

Jan-Willem Trenning

2-6-2019 @ 21:28:53 |Hier in huis zijn alle piratenvoorbereidingen getroffen. Bas is klaar om voor een weekend een echte dekzwabber te worden!

Margreet Hubert

5-6-2019 @ 8:35:33 |Iker heeft zijn piratenstick gepoetst en is klaar om zondag en maandag samen met Jek Sperro de wilde watervelden op te gaan!