header foto header foto header foto header foto header foto header foto

Denny Ie

Nieuws afbeelding 2-6-2019

Waar kennen we je van op de Almeerse?

Als teammanager/begeleider van JD1.

Wat is het leukste aan teammanager/begeleider zijn?

Het regelen van de randzaken van het team en het bijstaan van de jongens tijdens de wedstrijd.

Wat is een nadeel aan het zijn van teammanager?

Het blijft lastig om je emotie tegenover de jongens niet te laten zien, aangezien je over het algemeen altijd positief moet blijven om de jongens te steunen. Vooral als het slecht gaat dan moet ik mij altijd goed inhouden om niet dingen te zeggen waarvan ik later spijt zal krijgen en wat ook geen goede invloed zal hebben op de jongens.

Wat heeft je voorkeur, 1 teammanager per team of een duo?

1 teammanager per team. Dat is het makkelijkst en dat is ook het best voor de jongens in de dug out. Anders word het een beetje druk.

Wat doe je eigenlijk als teammanager/begeleider?

Ik zorg voor de communicatie naar het team, begeleiding en ouders toe omtrent de wedstrijden (verzameltijd, wie van de ouders kan rijden, etc.), het aanmelden van het team bij de wedstrijdtafel, het afhandelen van het DWF, het zorgen van limonade na de thuiswedstrijd voor het team en de tegenstander, het regelen van oefenwedstrijden/toernooien, het regelen van het tenue, het regelen van de teamuitjes, het bijstaan van de jongens tijdens de wedstrijd als er een blessure is en voor de JD1 moest ik voor dit seizoen een ballen jongens schema maken voor de thuiswedstrijden van H1.

Welke functies heb je gehad binnen de club?

Ik heb nooit een officiele functie gehad binnen de club maar ik heb altijd met plezier vanaf de F, het team van mijn middelste zoon Kyano, gecoacht en vorig seizoen samen met mijn vrouw Mireille het F team van mijn jongste zoon Jacey.

Wat doe je zelf in het dagelijks leven?

Ik ben supply chain operations manager bij adidas waar ik verantwoordelijk ben voor het optimaliseren van processen.

Kom je zelf uit een hockeyfamilie?

Nee, mijn vader heeft altijd Taekwondo gedaan en windsurfen. Ik heb altijd gevoetbald en karate gedaan.

Welke positie(s) speel(de) je?

Als voetballer was ik een verdedigende middenvelder.

Heb je zelf een hockey gezin?

Ja, mijn vrouw Mireille speelt bij de trimmers, mijn oudste zoon Justin zit in de JC1, mijn middelste zoon Kyano in de JD1 en mijn jongste zoon Jacey in de JE2 (6-tal)

Welk hockeymoment zal je altijd bijblijven?

De 2e wedstrijd van de play-outs tegen Hurley toen de H1 zich weer handhaafden in de hoofdklasse. Vlak voor de wedstrijd hoorden we dat Terrance geblesseerd moest afhaken, waardoor het een stuk moeilijker zou worden. Uiteindelijk vochten de H1 als leeuwen en werd het een heel spannende wedstrijd met de ontlading na afloop. Allemaal dansende en feestende spelers en supporters op het veld en tribune. Wat een mooie dag was dat voor de club!

Wie is/was je idool in de hockeywereld (toen of nu)?

Aangezien ik altijd had gevoetbald volgde ik wel een beetje het Nederlands hockey elftal op EK's en WK's. Ik had niet echt een idool maar 1 speler die mij altijd is bijgebleven was Floris Jan Bovenlander. Zijn strafcorners waren meestal altijd een doelpunt en snoei hard!

Waarom zou iedereen deel moeten nemen aan het 6x6 Ultimate edition?

Ik denk dat het goed is om andere clubleden te ontmoeten en mee samen te spelen dan je normale team, wat goed is voor het sociale aspect.

Info & inschrijven  6x6 toernooi