header foto header foto header foto header foto

Hans Tossijn - SMC Almere - Alpe d'HuZes

Nieuws afbeelding 15-5-2019
Hans Tossijn van Sport Medisch Centrum Almere, groot sponsor van onze club, gaat komende maand de Alpe d'HuZes fietsen, wij steunen hem hierbij van harte, lees hier zijn motivatie:

Hans Tossijn;
Bijna dagelijks worden wij geconfronteerd met deze ellendige ziekte. Het is nu 35 jaar geleden dat mijn moeder aan kanker is overleden, 10 jaar geleden mijn schoonvader en 2 jaar geleden mijn schoonzus. Na het fietsen voor andere mooie doelen is dit voor mij het moment om mee te doen  aan Alpe d’HuZes omdat ik geloof dat wij samen kunnen werken aan een wereld waarin je niet meer overlijdt aan kanker, wil jij mij steunen?

René van 't Hooft

15-5-2019 @ 22:23:41 |Hans heel veel succes

Jeroen Kooij

16-5-2019 @ 12:12:02 |Hans, heel veel succes met het bedwingen van de Alpe d'Huzes. Uiteraard hoop ik dat je ook ook voldoende sponsoring binnenhaalt om het onderzoek naar kanker te ondersteunen.

Rob de Vree

16-5-2019 @ 19:07:45 |Hans, heel veel succes en sterke. dat wordt een dagje afzien. Maar het is voor een goed doel