header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto

Inschrijving 6x6 Ultimate Edition

Nieuws afbeelding 25-4-2019
Inschrijving is geopend voor het 6x6 jubileum-event (alle leden) dat plaats vindt op zaterdag 22 juni a.s. De snelle inschrjvers kunnen een voorkeur van 1 naam doorgeven met wie ze graag in het team willen zitten. Je speelt in een team bestaande uit 9-10 personen uit dezelfde lijn (F,E,D,C, etc). Vanaf de C-lijn wordt er gespeeld met gemengde teams (m/v).

Onder het vorige bestuur kreeg de toernooicommissie de vraag of zij een event konden organiseren vanwege het 40-jarig bestaan van de Almeerse in 2019. Uitgangspunt was hierbij dat het iets zou zijn voor alle leden van de Almeerse. Op basis van deze gedachte is de 6x6 ultimate edition ontwikkeld.

Zaterdag 22 juni voor alle leden
Op 22 juni organiseren wij voor alle leden van de Almeerse een event dat in het teken staat van hockey, sportiviteit, saamhorigheid en vooral gezelligheid. Van 's ochtends vroeg tot 's avond laat worden er 6x6 hockeywedstrijden gespeeld door teams van 9-10 personen op maximaal 20 speelvelden.

Ochtend, middag en avond
In het ochtend blok spelen de jongste jeugd de wedstrijden. In het ochtend- en middagblok spelen de C/D-jeugd en in het middagblok starten de A/B-jeugd. Het avondblok spelen nogmaals de A/B-jeugd alsmede de seniorenteams bestaande uit heren, jong-heren, dames, jong-dames, trimmers, senioren en mammies. Uiteraard wordt geen enkel lid buitengesloten en zullen ook diverse G-hockeyers de teams verstrekken.

Oprichting Almeerse
De Almeerse Hockey Club is op 23 oktober 1979 opgericht door Cees van Baar. Als clubshirt koos hij een wit shirt omdat de club laagdrempelig moest zijn en iedereen wel een wit shirt in zijn kast had liggen. Als eerbetoon aan de oprichter zullen deze dag alle teams in wit of blauw spelen, 2 kleuren die iedereen wel in zijn kast heeft liggen.

Deelnamekosten en cateringpakket
Samen met de dames van de bar zijn per leeftijdscategorie cateringpakketten samengesteld. De prijs van deelname is inclusief het cateringpakket. Jongste jeugd betaalt 5 euro en junioren/senioren betalen 10 euro p.p.

Voorkeur teamgenoot
Tot uiterlijk 15 mei kunnen de snelle inschrijvers de volledige naam van 1 persoon opgeven bij wie ze in het team willen zitten. Deze speler moet wel spelen in dezelfde lijn (A,B,C…etc) en de voorkeur moet bij beiden spelers overeenkomen. Opgave is alleen mogelijk middels het veld Intro/opmerkingen dat zichtbaar is voordat je gaat betalen.

Inschrijven vanaf 1 mei
Je zelf inschrijven is voldoende, je wordt door ons ingedeeld in een superteam van je eigen leeftijdscategorie. Inschrijven is vanaf 1 mei mogelijk via je eigen ledenaccount. Geen ledenaccount, maar wel mogelijk deelnemen? Stuur een email naar [email protected]