header foto header foto header foto header foto

HGW

HGW14 - Aanmelden voor Vrijwilliger

25-5-2019

Het Grote Weekend zou geen groot succes zijn zonder de inzet van vrijwilligers. Wilt u mee werken aan het grootste event van Almeerse?
Meldt u dan snel aan!

Hoe: via de Almeerse app
Voor aanmelden dient u lid te zijn, dan wel een kind te hebben dat lid is van de Almeerse. Bij het aanmelden heeft u namelijk uw eigen of zijn/haar lid nummer nodig.
- open de app
- ga naar "meer”
- kies "Plan uw dienst
- kies de betreffende dag: vanaf donderdag de 27e juni tot en met maandag 1 juli.
- op de betreffende dag ziet u een opgave van alle diensten.
- door op "Plan mij in” te drukken wordt uw gekozen dienst vast gelegd.

Via de website:
Voor aanmelden dient u lid te zijn, dan wel een kind te hebben dat lid is van de Almeerse. Voor het aanmelden heeft u namelijk uw eigen of zijn/haar lid nummer nodig.
- ga naar www.almeerse.nl
- kies uiterst links boven "inloggen" en toets lidnummer en wachtwoord in
- kies vervolgens "Club – Diensten"
- kies bovenin de "startdatum” 27 juni en "einddatum” 2 juli
- "Categorie” kunt u op "Alle" laten staan
- kies nu: "Pas filters toe
- U kunt nu uw dienst(en) inplannen
Let op dat u geen verschillende diensten plant op dezelfde dag en zelfde tijd…..

Enkele weken na aanmelden van uw dienst ontvangt u, op het mailadres van de persoon wiens lid nummer u gebruikt heeft, een bevestigingsmail.

Nb: Indien er onverwachts op andere diensten onderbezetting of calamiteit is, kan u gevraagd worden hierin te springen.

Meer informatie over de verschillende diensten, kunt u vinden in de bijlage.
Aanvullende informatie of vragen? Stuur een mail naar: [email protected]

We gaan er weer iets moois van maken, mede dankzij uw hulp.

Met vriendelijke groeten,

Almeerse Hockey Club

Judith Appelman, Boudewijn Hoeneveld, Diana Wolf, Sandra de Vries, Eric van Herpt, Arjan Jolie , Madelon van der Grijn, Alexandra Ochsendorf en Michel van Dijkhuizen.

Bijlage

Karin Jolie

16-5-2019 @ 12:40:54 |Geef je op als vrijwilliger. Dit weekend wil je niet missen. Het is 🔝👍🏑