header foto header foto header foto header foto

Vakjury Ceesars 2019

Nieuws afbeelding 22-5-2019 Wie bepaalt nou wie er een CEESAR wint?

Dit jaar is er wederom een echte vakjury opgericht.

De jury is een mix tussen vrijwilligers en trainers die alle ins en outs van de vereniging kennen en daardoor ook perfect zijn voor deze belangrijke taak. Ben je nieuwsgierig geworden? Maak kennis met ze.

Dick Hovestadt
Al vanaf 1999 betrokken bij de Almeerse Hockeyclub. Van coach tot scheidsrechter, iedereen is wel een keer gefloten door Dick. Hij is een man die de Almeerse een warm hart toedraagt en voor hem is niet alleen het sportieve maar ook het sociale element wat hem met de club verbindt.

Hij zal tijdens de nominaties van de Ceesars voornamelijk letten op Clubgevoel, bijzondere prestaties en/of initiatieven en zal de lange termijn/continuïteit gaan bewaken.

Dominique van der Meulen Kunee
Dominique is al sinds 2006 een belangrijke kracht bij de club. Begonnen als speelster voor de dames veteranen en langzaam in de club gegroeid. Dit heeft zich vertaalt in functies als: trainer/coach, hoofdtrainer en nu technische commissie breedte (TCB). Inmiddels heeft zij aan haar 2 kinderen, die in de jeugd spelen, de liefde voor de club overgedragen en is ze vaak langs de lijn te zien.

Dominique zal met name gaan letten op ieder actief lid. Zij zal gaan kijken naar de inzet van iemand voor de vereniging op alle fronten. Dus ben je nou coach, trainer, speller of speelsters, Dominque houdt alles in de gaten.

Bas Beuse,
Bas is de junior van dit gezelschap. Hij is al 23 jaar lid van de mooiste club van Nederland. Hij omschrijft de club als zijn club, ‘ zijn familie’. Bas heeft de afgelopen 20 jaar zowel in de junioren als de senioren gehockeyd en talloze leden training gegeven of gecoacht.

Bas zal met name gaan letten op dat in alle categorieën ‘teamplayers’ van onze club worden genomineerd. De echte echte club mensen staan bij hem in het vizier.

Jarno van der Grijn
Jarno is al lid sinds 1990. Hij is een van de weinig leden diebegonnen is op het grasveld in Almere Haven. Zoals hij zelf mooi verwoord is de Almeerse een deel van zijn leven. De club heeft hem zien groeien en hij koestert zijn mooiste herinneringen hier. Los van het feit dat Jarno zelf een Ceesar in 2006 heeft mogen ontvangen, betekenen deze voor hem een waardering voor de inzet, talent of rol binnen deze mooie hockeyclub.

Natasja Burdorf.
Een nieuw lid van deze vakjury is Natasja Burdorf. Deze dame kennen jullie natuurlijk van het fenomeen ‘Ally in de breedte’, hiermee zet ze zich in om meer aandacht voor de breedtesport te vragen op de club. Zelf is zij al 2 jaar een fanatieke trimmer met 3 hockeyende kinderen, dus ook Natasja is vaak te vinden langs de lijn.

Zij zal zich met name focussen om toppers vanuit de breedte in het zonnetje te zetten en samen van deze mooie uitreiking een feest te maken.

Erna Driessen,
De vrijwilliger der vrijwilligers. Wie kent Erna niet. Sinds 2005 is zij al actief als vrijwilliger in verschillende functies. Noem het op en Erna heeft het gedaan. Dankzij haar 3 kinderen kwam ze in aanraking met de hockeyclub en was zij verkocht. Haar inzet is altijd tomeloos geweest.

De Ceesar zijn voor Erna een traditie die we moeten koesteren en bij de nominaties zal zij letten op het verhaal achter de genomineerden. Wie zijn ze en wat doen ze.

Bijlage