header foto header foto header foto header foto header foto
 
HGW

Het Grote Weekend komt er weer aan…de 14e editie…

Nieuws afbeelding 9-4-2019

Wat: HGW
Wanneer: vrijdag 28 juni (15.00 uur) - zondag 30 juni (17.00 uur)
Waar: Almeerse Hockey Club
Wie: A B,C,D en G-jeugd Almeerse Hockey Club
Hoe: donderdag 11 april ca. 16.00 uur inschrijven via www.Almeerse.nl/HGW
Kosten: D- en G leden € 110,00 (pp)/ A-, B- en C- leden € 125,00 (pp)

Het Grote Weekend van de Almeerse Hockey Club begint op vrijdag 28 juni ca.15.00 uur en eindigt op zondag 30 juni om ca. 17.00 uur. De A,B en C worden verwacht op vrijdag 28 juni tussen 15.00 en 18.00 uur. De D en G worden verwacht op zaterdagmorgen 29 juni tussen 06.30 en 07.30 uur.

Er wordt geslapen in zelf mee gebrachte tenten (max. 4 personen per tent !). Al het eten en drinken tijdens de maaltijden gedurende deze dagen is verrekend in de deelname kosten. Deze bedraagt voor D en G leden € 110,00 per persoon en voor A,B en C leden € 125,00 per persoon.

Tussentijds of vroegtijdig weg gaan is niet mogelijk. Houdt hier rekening mee bij je aanmelding. Gedurende Het Weekend wordt er gehockeyd, er worden spellen gedaan en gefeest...Slapen doen we een andere keer……
M A A R: er kunnen maximaal 440 leden deelnemen aan Het Weekend. Dus… VOL = VOL

Aanmelden: Vanaf donderdag 11 april ca. 16.00 uur, kan je je via www.Almeerse.nl/HGW. Vul nu de ontbrekende gegevens in en als je klaar ben klik je op OPSLAAN. Hiermee worden je gegevens bij ons vastgelegd.

De inschrijving stopt op vrijdag 19 april 16.00 uur (mits er nog plaats is: zo niet dan stopt deze eerder en komt er een wachtlijst). Verdere details staan in het aanmeldformulier wat je bij de aanmelding moet invullen. Let op: na invullen kun je geen gegevens meer veranderen !

Betalen: Betaling van de eigen bijdrage voor Het Grote Weekend kan uitsluitend plaatsvinden middels automatische incasso. De incasso zal plaatsvinden op 29 april.
Ten behoeve van de incasso worden jullie verzocht in het aanmeldingsformulier de juiste IBan/ bankgegevens te vermelden. Deelnemers waarvan wij de bijdrage niet tijdig hebben/ kunnen ontvangen/ incasseren worden uitgesloten van deelname aan Het Grote Weekend.

Voor de nieuwe deelnemers en ouders:
De Almeerse heeft ruim 1.300 leden, ruim 1.000 meer toen we in 1994 het eerste weekend van deze soort begonnen: Het Regenboog Weekend. De doelstelling is om de jeugdleden, jong en oud, elkaar goed te laten leren kennen. Dat doen we o.a. door van alle deelnemers teams te maken van verschillende leeftijden. Deze teams, onder leiding van de Bordo’s, strijden gedurende dit weekend om de hoogste eer. De Bordo’s zijn veelal senior leden, zij hebben het team het hele weekend onder hun hoede hebben. Inmiddels is het zo dat vele Bordo’s ook als deelnemer aan eerdere weekenden hebben deelgenomen.

Hockey, spel en ontspanning zijn de drie ingrediënten van deze weekenden, die we beslist niet zonder vrijwilligers kunnen uitvoeren. Per weekend zijn er zeker meer dan 150 vrijwilligers (ouders en seniorleden) actief. Het hele weekend staat onder leiding van Het Team. Met deze mix leren de jeugd en de ouders elkaar goed kennen en bouwen we aan liefde voor de club. Tijdens dit weekend zijn de Feestregels van de Almeerse van toepassing.

Wil je meer informatie? Stuur je mail naar: [email protected]

Het Team:
Judith Appelman, Boudewijn Hoeneveld, Diana Wolf, Sandra de Vries, Eric van Herpt, Alexandra Ochsendorf, Madelon van der Grijn, Michel van Dijkhuizen en Arjan Jolie

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws