header foto header foto header foto header foto

8-4-2019

Q….

Recent bereikte ons het droevige bericht dat Quirino de Ruijter, onze vriend, poortenbouwer en erelid van Het Grote Weekend op 5 april is overleden.

Q, zo kenden wij hem, was vanaf HGW De LoveBoat in 2002 betrokken bij het ontwerpen en bouwen van de toegangspoort, negen HGW’s, bijna 17 jaar lang.

Duizenden deelnemers zijn via zijn poorten Het Grote Weekend binnengekomen om een weekend lang te genieten op de Almeerse. Ook waren veel spellen tijdens deze Weekenden van zijn hand, bijvoorbeeld de letterlijke "Stormbaan” in HGW De 4 Elementen. Voor het komende HGW heeft hij samen met Martin Bosman zijn idee vast kunnen leggen en we kunnen alvast verklappen dat het er weer verrassend en spectaculair uit zal zien.

Naast een belangrijke bijdrage in de HGW’s had Q jarenlang een groot aandeel in de Evenementen Commissie en was Q vaste bezoeker van de Heren 1 en Dames 1 wedstrijden. Hij had een vaste plek langs het veld tussen veld 1 en 2, ter hoogte van de 23 meter lijn aan de spoorzijde. Op Q kon je rekenen, hij was er altijd! Komend HGW zullen wij zeker aan hem denken.

Q, dank voor alles, we gaan je missen!

Namens de organisatie van Het Grote Weekend, de Bordo’s, de deelnemers, vrijwilligers en het bestuur van de Almeerse Hockey Club.

Boudewijn Hoeneveld

9-4-2019 @ 7:21:56 |De afscheidsdienst is op donderdag 11 april om 13.00 uur in het kerkcentrum De Lichtboog, Klokkeluiderstraat 10 in Almere.....

Emile Eikenboom

9-4-2019 @ 17:46:29 |Wat een verdrietig nieuws, veel sterkte voor de familie en andere naasten

Dick Hovestadt

11-4-2019 @ 23:39:32 |Q was groots.

Michel de Ruijter

13-4-2019 @ 11:17:38 |Q was zeer sociaal en bijzonder positief ik zal je niet vergeten