header foto header foto header foto header foto

Loop je mee in de Nationale bevrijdingsvuurestafette?

Nieuws afbeelding 3-4-2019
De leden van de Almeerse krijgen de unieke kans om op 5 mei het vrijheidsvuur naar Almere te brengen en te overhandigen aan minister-president Mark Rutte voor de opening van het landelijke vrijheidsfestival in het centrum van Almere!

Op 5 mei om middernacht wordt het vrijheidsvuur ceremonieel ontstoken voor Hotel De Wereld in Wageningen en zal voor elke stad een team uit Wageningen vertrekken met het vrijheidsvuur voor die stad. De Nationale Viering Bevrijding vindt in 2019 plaats in de provincie Flevoland en het landelijk comité heeft de Almeerse uitgekozen als club die met fakkeldragers het vuur te voet vanuit Wageningen naar Almere mag brengen.

Dit is natuurlijk een unieke kans om met elkaar een onvergetelijke ervaring te creƫren. Omdat dit allemaal kort van tevoren bekend is gemaakt, zetten we alles op alles om dit nu snel te organiseren.

Als eerste zoeken we mensen die mee willen lopen/renners. De etappes worden in koppels gelopen. We denken aan etappes van een paar km, maar kan meer zijn afhankelijk van de lopers. Lijkt dat je wat? Neem dan snel contact op met Wibo van der Meulen Kuné via het mailadres [email protected]

Mandy Lensink

29-3-2019 @ 15:31:59 |hallo heb geprobeert mail te sturen maar Daf lukt helaas niet. maar mogen kinderen ook mee. lopen vanaf almere dan?

Lucas Burdorf

29-3-2019 @ 17:21:43 |Dat kan in de ochtend wellicht. Hangt een beetje van de leeftijden af

Mandy Lensink

29-3-2019 @ 19:02:20 |me. dochter is. Dan 10