header foto header foto header foto header foto header foto
 
CHZ mededelingen

Genoeg te doen op de Almeerse!

Nieuws afbeelding 13-3-2019 Ondanks dat vanmiddag de trainingen niet doorgaan is er de komende dagen genoeg te doen op de Almeerse:

Donderdag avond om 20.30 uur: Dames 1 bekerwedstrijd tegen Tilburg (ook de tegenstander van aanstaande zondag in de reguliere competitie). Kom allemaal aanmoedigen.

Vrijdag overdag: Stakingsclinic voor DEF jeugd, heb je je nog niet ingeschreven doe dat dan snel!!!

Op vrijdag wordt er ook een informatiemarkt georganiseerd boven in het clubhuis voor ouders en kinderen over de bloktrainingen van de Almeerse Hockey Academy. Hier kun je tussen 16:30 en 19:00 terecht voor informatie over de extra trainingen die vanaf donderdag 27 maart aangeboden worden op de Almeerse hockey club. 

Vrijdagavond om 20.30 uur: Heren 1 tegen Oranje Rood! Het belooft een spannende wedstrijd te worden en  vooraf kun je genieten van een heerlijke daghap: friet met schnitzel en salade (reserveren niet nodig). Dus kom lekker borrelen en daarna maken we er een mooi feestje van.

Zaterdag en zondag weer regulier competitieweekend voor iedereen. Let op: door schade aan veld 3 hebben we enkele thuiswedstrijden moeten verplaatsen naar een ander veld. Er wordt hard gewerkt om het veld te herstellen maar als dat niet lukt voor het weekend, kijk dan goed op welk veld je speelt!