header foto header foto header foto header foto header foto
 
Evenementen

Stakingsdag Clinic 15 Maart

Nieuws afbeelding 9-3-2019
Op 15 maart wordt er weer landelijk gestaakt in het onderwijs, dit keer niet alleen in het basisonderwijs. De Almeerse Hockey Academy organiseert een stakingsdag clinic voor de jongste jeugd (vanaf 5 jaar), de D jeugd en de C jeugd. 

De kinderen (5 t/m 11 jaar) hebben de keuze om van 9:00 - 15:00 uur mee te doen aan het TOP hockey programma (minimaal hockeyniveau vereist) of het sport & spel programma (waar naast hockey ook andere sporten aan bod komen). De C-jeugd (11-13 jaar) start wat later op de ochtend en krijgt van 10:00 - 16:00 uur uitsluitend een hockey programma aangeboden. Voor beide groepen bestaat de mogelijkheid om tegen een vergoeding van € 5,- de kinderen al vanaf 8:00 uur te brengen en om 17:00 uur weer op te halen.

Naast een gezonde lunch zal er gedurende de hele dag voldoende eten en drinken aangeboden worden. Ook wordt er rekening gehouden met allergieën en diëten (graag wel van te voren aangeven).

De kosten voor de clinic bedragen € 35,- per persoon.

Wil je graag meedoen op 15 maart? Vul dan het aanmeldformulier in. Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact met ons op via [email protected] of 085-0404869.Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Countdown