header foto header foto header foto header foto

Samenwerking Almeerse met Enjoy & Perform!!

Nieuws afbeelding 1-3-2019 In de afgelopen periode zijn Almeerse Hockeyclub en Enjoy & Perform (E&P) een partnership overeengekomen waarbij Enjoy & Perform uit naam en in opdracht van de Almeerse Hockeyclub voor haar leden naast de reguliere hockeyactiviteiten masterclasses, clinics, kampen, (internationale) uitwisselingen en extra activiteiten gaat realiseren. Wij zijn erg blij met de samenwerking waarbij we meerwaarde zien in de extra activiteiten voor haar leden. E&P zal dan ook onder regie van AHC acteren en in samenwerking met de verantwoordelijke personen binnen de vereniging.
De nieuwe samenwerking heeft er toe geleid dat Olaf Laarhoven zijn functie als Hoofdtrainer Prestatie per 1 maart zal beƫindigen. Wij willen Olaf hartelijk danken voor zijn inzet en energie voor de prestatiehockey in de afgelopen jaren. Olaf blijft natuurlijk wel betrokken bij de club, alleen nu via Enjoy & Perform.

Boudewijn Hoeneveld

1-3-2019 @ 10:30:28 |Mooi bericht. Olaf: Dank voor de samenwerking. Maar we komen elkaar dus wel weer tegen op de Almeerse....

Edwin Vermeulen

2-3-2019 @ 11:37:56 |Hopelijk nog meer training op passend niveau voor alle Almeerse leden

Apollonia Dijkman

3-3-2019 @ 10:01:21 |Olaf dank je wel voor je inzet al die jaren!!

Karin Jolie

3-3-2019 @ 23:18:36 |Heel veel succes🍀🏑. Tot gauw op de Almeerse