header foto header foto header foto header foto header foto
Toernooien

Almeerse Toernooien!!!

Nieuws afbeelding 11-2-2019
Ook dit jaar organiseert de Almeerse meerdere toernooien. Voor de diverse toernooien kun je je nog niet inschrijven, maar je kunt wel reeds de ruimte vrijhouden in je agenda. Tevens bestaat De Almeerse dit jaar 40 jaar en speciaal hiervoor organiseren wij het 6x6 Ultimate Edition Toernooi.

Alle toernooien staan reeds vermeld op http://www.almeersehockeytoernooien.nl

  • 19 april   Girls-only Toernooi voor D/C
  • 30 mei  Hemeltaart Toernooi voor familie en vriendenteams
  • 22 juni   6x6 Ultimate Edition voor alle leden Almeerse
  • 6 juli   SummertimE toernooi voor E-jeugd (E6/E8)
  • 24 augustus Kick Off Toptoernooi A/B

Girls-only Toernooi
Op vrijdag 19 april (goede vrijdag) vindt het Girls-only Toernooi plaats voor meidenteams D&C spelende in 2e klasse of lager. Naast de 6 hockeywedstrijden staan er natuurlijk nog extra activiteiten op het programma. Almeerse teams kunnen binnenkort met voorrang inschrijven, daarna geldt vol=vol.

Hemeltaart Toernooi
Op donderdag 30 mei (Hemelvaart) vindt ons traditioneel Hemeltaart Toernooi plaats. Er wordt gespeeld in verschillende klassen, welke spelen op een heel veld, ½ veld of ¼ veld. Inschrijven is nog niet mogelijk.

6x6 Ultimate Edition
Op zaterdag 22 juni staat de Almeerse op zijn kop. De club bestaat 40 jaar. Van ‘s ochtend vroeg tot ‘s avond laat vinden er 6x6 wedstrijden plaats op maar liefst 20 speelvelden. Almeerse Jeugd speelt overdag en Almeerse Senioren in de avond. Er wordt gespeeld in teams van 9 personen. Je zelf inschrijven is voldoende, je wordt door ons ingedeeld in een superteam. Inschrijven is nog niet mogelijk.

SummertimeE Toernooi
Op zaterdag 6 juli kan de E-jeugd nog een keer vlammen op de Almeerse. Het toernooi staat open voor E6 en E8 teams. Er zal gespeeld worden op ½ velden en ¼ velden. Ook dit jaar zullen de shoot-outs en de shoot-ins niet ontbreken. Almeerse teams kunnen binnenkort met voorrang inschrijven, daarna geldt vol=vol.

Kick Off Toptoernooi A/B
Word jij geselecteerd voor de A1 of B1 voor het seizoen 2019/2020? Zet deze datum dan maar meteen in je agenda. Op zaterdag 24 augustus staan 16 topteams ten over elkaar op de Almeerse als ultieme voorbereiding voor het nieuwe seizoen. Je gaat meteen aan de bak met in totaal 6 wedstrijden onder begeleiding van bondsscheidsrechters. Je inschrijven is niet nodig, aanwezig zijn wel.

Vind je het leuk om een of meerdere toernooien mee te organiseren? Stuur je mobiele nummer naar [email protected] en we nemen via whatsapp contact met je op.

Reacties


Boudewijn Hoeneveld

24-2-2019 @ 16:46:47 |Leuk...... ! En natuurlijk op 28-29 en 30 juni HGW14........ Het Team is er druk mee bezig.... Let op de site as. maandag vanaf 19.00 uur.....

Reageer op het nieuws