header foto header foto header foto header foto

CHZ mededelingen

Eerste zaalkampioen bekend: JA3

Nieuws afbeelding 4-2-2019

Almere krijgt vleugels in spannende finale tegen Laren A4. De hele zaalcompetitie zaten de mannen van A3 en hun opponenten uit Laren elkaar op de hielen. Gisteren was het D-Day en speelden de teams de beslissende wedstrijd tegen elkaar. De Almeerse moest winnen om het kampioenschap binnen te halen, en dat deden ze. Met een klinkende 3-2 overwinning stuurden ze de mannen uit Laren naar huis.

Coach Willem Jansen sprak na de wedstrijd vol trots over zijn mannen: "Deze jongens hebben veel meer verstand van hockey dan ik. Tactische aanwijzingen, daar brand ik mijn vingers niet aan. Wat ik ze wel heb kunnen bijbrengen is verstand. Jongens van deze leeftijd zijn testosteronbommen. Ook in dit team was een half jaar geleden op gezette tijden zelfbeheersing ver te zoeken. Deze finale was het klinkende bewijs dat beheersing, niet op elkaar mopperen, geen gezeur tegen de scheids en respect naar elkaar en de tegenstander zichzelf altijd uitbetalen.”

Wij feliciteren de JA3 met hun kampioenschap. Ben je ook kampioen geworden? Stuur dan een leuke teamfoto naar [email protected] met een kort verslag dan zetten we je ook in het zonnetje op de site.

Leander Braakman

4-2-2019 @ 17:57:03 |Lekker Ali!!!

Rob de Vree

4-2-2019 @ 17:58:03 |JA3 gefeliciteerd met jullie kampioenschap

Joest Straat

5-2-2019 @ 18:41:37 |Top! Gefeliciteerd JA3!

Edwin Vermeulen

9-2-2019 @ 21:44:02 |Gefeliciteerd!!!