header foto header foto header foto header foto header foto

Vrijwilligers Vacatures 2019

Nieuws afbeelding 28-12-2018
"Don't ask what the Almeerse can do for you, but what you can do for the Almeerse in 2019". Vele handen maken licht werk. Op een actieve sportvereniging als de Almeerse is een groot aantal vrijwilligers nodig, in één van de vele commissies of in een rol rondom een team. Zonder de inzet van ouders, verzorgers, spelers en anderen kunnen wij als hockeyclub niet bestaan. Vrijwilliger zijn is ontzettend leuk, leerzaam en dankbaar en je leert er heel veel nieuwe mensen door kennen.

De meeste commissies hebben momenteel vacatures uitstaan voor nieuwe leden. Daar zit vast wel een positie tussen waar jij met je enthousiasme, kennis en achtergrond bij past. Een overzicht van alle openstaande vacatures vind je hier: https://almeerse.nl/site/Default.asp?option=2505&menu=1

Wellicht is de Vacature "Contract & Salarisadministrateur" iets voor jou? De werkzaamheden bestaan hoofdzakelijk uit het maandelijk verwerken van de wijzigingen in ons vrijwilligers en personeelsbestand. Daarnaast verzorgt de Contract en Salaris administrateur input voor onze salarisverwerker zodat onze medewerkers en vrijwilligers tijdig en correct uitbetaald worden.