header foto header foto header foto header foto
 
Nieuws

Samenwerking Almeerse – SMC Almere

Nieuws afbeelding 4-12-2018
De Almeerse Hockey Club en het Sport Medisch Centrum Almere (S.M.C. Almere) hebben onlangs een contract ondertekend waarin hun samenwerking is vastgelegd. Het S.M.C. Almere is daarmee de exclusieve partner paramedische begeleiding van de Almeerse voor een periode van 2 jaar en onderdeel van de medische commissie van de Almeerse.

Het Sport Medisch Centrum Almere (S.M.C. Almere) is een praktijk voor fysiotherapie gespecialiseerd in sport- en orthopedische revalidatie met jarenlange ervaring in medische begeleiding van de hockeysport op nationaal niveau en op clubniveau. Het S.M.C. Almere is gevestigd op de Louis Armstrongweg 110. Naast de fysiotherapie kun je bij het S.M.C. Almere ook terecht voor manuele therapie, kinderfysiotherapie, diëtetiek en personal training.

Het S.M.C. Almere zal, gedurende het veldseizoen drie keer per week een gratis inloopspreekuur verzorgen in het clubhuis van de Almeerse voor alle leden. Verder zal één keer in de week een inloopspreekuur worden gehouden op het S.M.C. Almere. Tijdens de zaalperiode zullen de tijden worden aangepast en zijn de inloopspreekuren op het Sportmedisch centrum Almere. Ook de specifieke ondersteuning en paramedische begeleiding van Heren 1 en Dames 1 zullen door S.M.C. Almere worden verzorgd. Voor trainers van de Almeerse gaat S.M.C. Almere clinics verzorgen op het gebied van loop- en conditietrainingen. Ook zal naar de ouders en leden toe aandacht worden besteed aan blessurepreventie en voeding.

Reacties


Barbara Dijkstra

8-12-2018 @ 10:32:43 |Super! Heel veel succes!

Rob de Vree

15-12-2018 @ 11:29:03 |Super welkom terug

Reageer op het nieuws