header foto header foto header foto header foto

Ally in de Breedte: Speltactieksessie MC7

Nieuws afbeelding 8-11-2018 MC7 is het eerste team dat in het kader van "Ally in de Breedte" een speciale Speltactieksessie en -training heeft gehad onder leiding van Dames 1. Afgelopen woensdag verzamelden de meiden en hun begeleiders in het videohok waar ze aan de hand van videomateriaal en een whiteboard uitleg kregen over een aantal basis spelsituaties. Na een half uur theorie volgde een training op veld 5 onder leiding van Dames 1. A.s. zaterdag mogen de meiden al het geleerde in de praktijk brengen in de lastige uitwedstrijd tegen Spitsbergen MC5. Succes meiden!!

Honorine Priester

10-11-2018 @ 15:49:57 |De lastige wedstrijd is geëindigd in een 5-1 overwinning. De tactieksessie heeft dus meteen zijn vruchten afgeworpen!