header foto header foto header foto header foto

Arbitrage

Week van de Scheidsrechter

Nieuws afbeelding 9-10-2018 Van 6 t/m 14 oktober is het de Week van de Scheidsrechter. Een mooi moment om onze (club)scheidsrechters even extra in het zonnetje te zetten. Want dankzij hun inzet, kunnen alle hockeyers op ieder niveau elke week lekker hun wedstrijden spelen. In het kader van de Week van de Scheidsrechter worden op verschillende verenigingen door het hele land spelregelcafés georganiseerd. Deze interactieve, leerzame en bovendien gezellige avonden worden gegeven door top-scheidsrechters. Zij bereiden je voor op wat je te wachten staat op het veld, geven handige tips & trics die je zelf kunt gebruiken, beantwoorden vragen en gaan ook graag in discussie over bepaalde spelsituaties die je eventueel zelf hebt meegemaakt. Benieuwd of er nog een spelregelcafé bij jou in de buurt wordt gehouden? Je kunt je nog aanmelden via het digitale aanmeldformulier.

Floris de Vette

9-10-2018 @ 11:27:45 |Zonder scheids, kunnen wij geen wedstrijden spelen. Bedankt alle scheidrechters. Je moet er maar staan! 👍