header foto header foto header foto header foto

Warm Welkom tijdens de informatieavond voor nieuwe jeugdleden!

Nieuws afbeelding 27-9-2018

Een mooie opkomst gisteravond van ruim dertig personen, die zelf of kinderen hebben die pas (proef)lid zijn van de Almeerse!

Deze informatie/welkomstavond hebben we in het leven geroepen, omdat we van onze (nieuwe) leden hoorden dat zij zo’n kennismakingsavond mistten toen zij of hun kinderen pas lid werden van de Almeerse Hockey Club.

We zijn deze avond ingegaan op wie de Almeerse Hockey Club is, over de gang van zaken bij het hockey, de site, de app. Maar ook hoe doen we dingen op de Almeerse, hoe zijn zaken geregeld, wat is de rol van de Lijncoördinatoren, uitgangspunten van het jeugdbeleid, sportiviteit, vrijwilligerswerk, Almeerse Leden Vergadering, sponsormogelijkheden, etc. Aan het eind werden wat vragen gesteld.

Na afloop kregen de ouders een Warm Welkomstcadeau voor hun kinderen, maar eigenlijk stiekum ook voor hen, zodat zij er warmpjes bij staan langs de lijn. Een mooie gebreide club sjaal waarmee zij hun kinderen kunnen aanmoedigen bij wedstrijden! Daarnaast ontvingen zij het Glossy Club Magazine van de Almeerse, de waspas van Autoradam en een pen van Flevo Prints. Na afloop bleven een aantal ouders nog even gezellig napraten.

Hoewel er heel veel te vertellen is, hopen we dat we een groot aantal vragen tijdens deze avond beantwoord hebben. In 2019 zullen we nog zo’n avond organiseren.

Tenslotte heten we nogmaals al onze nieuwe (proef)leden en ouders een warm welkom en veel plezier op onze Club!