header foto header foto

Vrijwilligers gezocht voor “Filmwijk in Beweging”

Nieuws afbeelding 12-9-2018
Zaterdag 22 september a.s. is de Almeerse weer aanwezig bij het evenement "Filmwijk in Beweging”. Kom helpen deze middag om hockey en de Almeerse te promoten en verdien een gedeelte van je vrijwilligersborg terug!

Een praatje maken met Filmwijkers, flyers uitdelen en natuurlijk je hockeykunsten laten zien. Dit kan allemaal, wanneer je je als vrijwilliger aanmeldt voor deze middag of een gedeelte van deze middag. De uren (minimaal 2 uur) die je meedoet, tellen mee om je vrijwilligersborg terug te verdienen. Het evenement start om 12 uur en is om 16 uur afgelopen. Alle leden en natuurlijk ook de ouders van de jongste leden zijn welkom om te helpen!

Wil je graag meehelpen of heb je eerst nog een vraag?
Mail: [email protected]
WhatsApp: 06-53840643

Ember Twisk

14-9-2018 @ 9:17:36 |Leuk dat jullie erbij zijn. iedereen is welkom om te komen kijken.