header foto header foto header foto header foto header foto
 
CHZ mededelingen

Inschrijving extra training ASM: JJ/D/C/B: inschrijving geopend

Nieuws afbeelding 10-9-2018

Onze club is dit seizoen een partnership aangegaan met het Almere Kenniscentrum Talent.  Het AKT gaat uit van het Athletic Skills Model (ASM):  een holistisch talentontwikkeling model voor alle leeftijden en niveau's. Gericht op veelzijdig bewegen, vanuit de gedachte: een goede beweger wordt een betere specialist (hockeyer).


Binnen de jongste jeugd zal dit vanaf dit seizoen verweven zijn in het opleidingsprogramma. Betekent dat er meer aandacht is voor veelzijdig bewegen. Vorig seizoen een aantal pilots gedraaid en ervaren dat de kinderen actiever zijn, meer plezier hebben en beter ontwikkelen in het hockey.


Naast de reguliere trainingen van de jongste jeugd bieden wij als vereniging ook (op inschrijving) een extra beweegmoment aan in de AKT ruimtes in Almere Poort, olv een gediplomeerde en ASM gecertificeerde  hockeytrainer Een extra training, gericht op veelzijdig bewegen, ondersteunend voor de hockeyontwikkeling maar vooral ook heel erg leuk!


Wil je op dinsdag van 17.30-18.30 (JJ/D-jeugd) of 18.30-19.30 (BCD-jeugd) een blok (5 weken) ASM volgen stuur dan een mail naar [email protected]

Je kunt je individueel aanmelden of per team. Deze lessen worden het hele jaar door gegeven. Na aanmelding kunnen we communiceren wie in welke periode deel kan nemen. 


Kosten: 

individuele inschrijving: 25 euro pp per blok van 5 weken

teaminschrijving (alleen ABCD): 20 euro pp per blok van 5 weken