header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto

Materialen

Inname en uitgifte cornermaskers

Nieuws afbeelding 10-9-2018

Op woensdag 12 september is er van 19.30 tot 20.00 uur weer gelegenheid om de oranje cornermaskers van de club in te leveren of op te halen. Dit zal plaatsvinden in het clubhuis bij de wedstrijdtafel.

Per masker geldt een borg van € 25,-. Deze krijgt u terug als u het masker (aan het eind van het seizoen) weer bij ons inlevert. Om organisatorische redenen kan de borg alleen per pin betaald worden. Het pinbewijs van de betaling vormt samen met een invulformulier met o.a. uw bankgegevens de garantie dat degene die de borg heeft betaald, deze ook weer terug krijgt.

Wellicht ten overvloede: Deze maskers zijn alleen beschikbaar voor de A t/m D jeugd en de senioren-teams. Er zijn per team 2 maskers beschikbaar.