header foto header foto header foto header foto

Almeerse haalt Internationale topsponsor binnen!

Nieuws afbeelding 22-8-2018
Aansprekende sponsoren binnenhalen is voor iedere sportclub elk jaar weer een uitdaging. De Almeerse heeft op dit vlak een serieuze slag geslagen. Het Italiaanse GO&FUN Green Energy Drink heeft onze club uitgekozen om haar naamsbekendheid in Nederland uit te bouwen. Dat wij hiermee een grote partij hebben kunnen contracteren blijkt uit het feit dat GO&FUN ook een van de hoofdsponsors is van de Italiaanse topvoetbalclub Inter Milan.

Onthulling borden en kleding door Internationals

Aanstaande zaterdag 25 augustus vindt op Almeerse het eerste jaarlijks open toernooi plaats. Voor ons een mooi moment om de samenwerking met GO&FUN te concretiseren. Het contract wordt formeel ondertekend en de sponsorborden op het hoofdvelden worden onthuld. Hockey internationals Jonas de Geus, Terrance Pieters en Daan Dekker zullen hierbij aanwezig zijn.

Gezondheid een belangrijk thema voor De Almeerse en GO&FUN

GO&FUN Green Energy Drink is onderdeel van het vermaarde Italiaanse Erba Vita, een grote speler op gebied van gezondheidsproducten. ‘Hockeyvereniging De Almeerse heeft komend seizoen ‘Gezondheid’ als hoofdthema op de agenda staan. Wij zijn via via met de Nederlandse vertegenwoordiging van GO&FUN in gesprek gekomen. Onze uitgangspunten over sport en gezondheid sluiten perfect op elkaar aan. Na enkele verkennende gesprekken zijn we tot een unieke samenwerking gekomen. Energy Drinks worden doorgaans niet bij sportverenigingen verkocht. Wij bieden nu als eerste sportvereniging in Nederland een Energydrink aan dat enkel en alleen uit natuurlijke ingrediënten bestaat.’, zo vertelt Pascal Moscoviter, sponsor- coördinator van De Almeerse. Directeur Boudroz van de Nederlandse GO&FUN vertegenwoordiging vult aan; ‘Wij zijn altijd op zoek naar vooruitstrevende partijen met een lange termijn visie. Dat vonden we bij De Almeerse. GO&FUN Green Energy Drink staat voor een gezonde manier van denken. Als Energydrink is het een perfect alternatief voor iedereen die wèl van Energydrink wil genieten, zonder het lichaam te belasten met de synthetische ingrediënten waar zoveel discussie over is. Hockeyvereniging De Almeerse is bezig met bewustwording op gebied van gezondheid. Daar sluiten wij graag bij aan’.

Sebastiaan Bezemer

22-8-2018 @ 9:26:34 |Mooi resultaat sponsorcommissie !

Colinda Bennes

22-8-2018 @ 15:17:01 |Top! Wat een goed nieuws!

Karin Jolie

22-8-2018 @ 18:05:31 |Gefeliciteerd met dit contract. Top dat jullie dit binnen gehaald hebben. Heel belangrijk voor de club.