header foto header foto header foto header foto
 
G-Hockey

Goud en Brons voor Almeerse G-teams!!

Nieuws afbeelding 17-6-2018
15 Almeerse G-hockeyers kijken met  veel plezier en trots terug op een prachtig hockeyweekend. Op 8, 9 en 10 juni deden zij mee aan de Special Olympics Nationale Spelen 2018 in Doetinchem. Almere 1 met een 7-tal en Almere 2 met een 6-tal. 

Na de indrukwekkende openingsceremonie op vrijdagavond in Stadion De Vijverberg werden de twee teams op zaterdag zeer gastvrij ontvangen op de Doetinchemse Hockeyclub. Het eerste team was ingedeeld in een van de twee internationale poules. Internationaal wordt Para- hockey met 7-tal gespeeld. De 1e twee wedstrijden werden gespeeld tegen Twente en BelgiĆ«. Het tweede team was ingedeeld in een nationale poule (6-tal) en speelde tegen Lochem, Hudito en Groningen. Onze hockeyers hadden er zin in en hun goede hockeyspel  werd beloond met winst. Zondag stonden er 3 wedstrijden op het programma.  Het eerste team tegen Spanje, Twente en BelgiĆ«. Alle drie de wedstrijden gewonnen. Wat een prachtig resultaat, GOUD! Het tweede team was in een hogere poule ingedeeld  door de goede resultaten van zaterdag.  Ze gingen er vol in en werden knap derde, BRONS!

Al die blije gezichten, ontroerend om te zien. Wat een vriendenweekend voor onze hechte teams, die het hele weekend  te gast waren op het Olympisch dorp Marveld.
Trotse coaches dit weekend, Martin de Koning met dochter Anna Sofia van het eerste team , Brenda Verwer en Lisanne Gabel van het tweede team.

Veel dank aan Karina Keizer en Otto Verwer die het hele weekend onze sporters en coaches mentaal ondersteunden. Ook de support van de vele ouders maakten dit weekend tot een onvergetelijk succes!

Reacties


Sebastiaan Bezemer

17-6-2018 @ 23:36:56 |Van harte gefeliciteerd allemaal. Wat een geweldige resultaten! 🏆👏 🎉

Joest Straat

18-6-2018 @ 8:49:35 |Toppers! 🥇🥉

Peter Kindt

18-6-2018 @ 13:53:38 |Toppers!

Rob Bakker

18-6-2018 @ 14:35:15 |Super toppers!

Reageer op het nieuws