Ledenactie Vis à Vis Theater Spektakel

Nieuws afbeelding 28-5-2018
Vis à Vis speelt in mei, juni en juli 2018 de succes verlenging van Theater Spektakel MARE aan het Almeerderstrand. Leden van Almeerse krijgen 25% korting op de reguliere kaarten en betalen 24,50 euro i.p.v. 32,50 euro. Gebruik daarvoor de actiecode ALMEERSEHC25% . Deze korting geldt voor het gehele seizoen, met uitzondering van de try-outs en Midzomernacht.

Naast het Almere strand vind je de unieke buitenlocatie van Vis à Vis met een theater arena, buitenbar en energieneutraal restaurant. Bezoek Vis à Vis en maak je op voor een wonderlijke avond uit in een inspirerende wereld van theater spektakel, humor, live muziek en diner.

Speelperiode is van 9 mei t/m 15 juli 2018. Aanvangstijden voorstelling is op woensdag & donderdag: 20:30 uur, vrijdag & zaterdag: 21:00 uur en zondag: 15:00 uur.