23 Mei: Jeugd Leden Vergadering (JLV)

Nieuws afbeelding 18-5-2018
De JLV is een nieuw initiatief van de Almeerse om 2de jaars C-, B- en A-jeugdleden mee te laten denken over de toekomst van de Almeerse. Ook informeren we op informele wijze over de stand van zaken en huidige toekomstplannen van onze mooie club. Kortom, voor jeugdleden een buitengewoon mooi alternatief ten opzichte van de Algemene Leden Vergadering (ALV).

Ben jij betrokken bij de Almeerse en wil je graag meepraten over de toekomst van jouw club,? Kom op woensdag avond 23 mei tussen 18:30-19:30 naar het clubhuis. "Be brave and create your future". We verwelkomen je graag! Je mag in verband met je eigen training ook later aanhaken of eerder vertrekken. Je hoeft je verder niet aan te melden voor dit evenement. Graag tot woensdag allemaal!