Jongste Jeugd EFV

Almeerse JJ laat van zich zien in Abcoude!!

Nieuws afbeelding 6-4-2018
Afgelopen zaterdag werd het E-toernooi in Abcoude bezocht door 6 Almeerse teams, ME7, ME6, ME2, ME1, JE1 en M8E1. De Almeerse heeft zich goed laten zien en heeft diverse prijzen gewonnen. Het toernooi stond in het teken van het komende EK Hockey. Elk team vertegenwoordigde een Europees land. Hieronder het gezamenlijke verslag van de teams.

ME7 had er veel lol in. Ze zijn 4e geworden en hebben de orginaliteitsprijs gewonnen. De dames kwamen voor Belgiƫ uit en waren gekleed als Rode Duiveltjes. De eerste 2 wedstrijden ging moeizaam ,het lukte niet om te scoren, de tegenstander kon goed verdedigen. Daarna ging het prima.. veel lol.

ME6 heeft genoten van een erg goed georganiseerd toernooi met een leuke sfeer en goed weer. Leuke teams waar ze tegen hebben gespeeld, dus een hele geslaagde dag, ook voor de ouders, je leert elkaar toch beter kennen.

ME2 (Monaco) De meiden konden zich lekker uitleven op de keepers van HCA. Daarna hebben zij 2 leuke wedstrijden gespeeld en gewonnen. Als 3de wedstrijd moesten zij tegen de 6ME1 van Almere. Dit was een hele leuke en spannende wedstrijd welke ze helaas met 3-2 hebben verloren. De laatste 2 wedstrijden hebben ze ook helaas verloren waardoor de dames 4e zijn geworden. Het was een leuke en gezellige dag met heel veel teams van de Almeerse Hockey Club!

ME1 (Frankrijk) ging in hun mooie Franse tenue op weg naar Abcoude. Omdat het parkeren lastig zou zijn kwam Jeroen met de bus waar alle meiden in konden! Bij de eerste wedstrijd waren de meiden nog niet helemaal wakker waardoor de 1e wedstrijd werd verloren.... gelukkig ging het daarna beter en werden de overige wedstrijden gewonnen! Met een 2e prijs sloot het team het toernooi af... kortom een geslaagde dag!

JE1 was het enige jongensteam van de Almeerse, het was duidelijk dat ze er waren. Verkleed als echte Vikingen vertegenwoordigden ze Zweden. De orginaliteitsprijs werd daarom gewonnen door JE1. De wedstrijden waren spannend, er werd lekker en goed gespeeld.

M8E1 was Spanje en speelde in zonnige, tropische kleren. Leuk om eens tegen andere tegenstanders te spelen zoals Abcoude, Qui Vive en Waterlandse. De meiden hadden er zin in. Met sterk spel en goed overspelen werden alle tegenstanders verslagen. De finale tegen Abcoude M8E1 werd duidelijk gewonnen. De 1e prijs (gouden hockeyballen) was voor ons.