Vakjury Ceesars 2018: 4. Rop Struik

Nieuws afbeelding 25-3-2018
Wie bepaalt nou wie er eind van dit seizoen een CEESAR wint? Dit jaar is er een echt vakjury bij betrokken. De jury is een mix van vrijwilligers en trainers die alle ins en outs van de vereniging kennen en daardoor perfect geschikt zijn voor deze belangrijke taak.

In een serie korte portretten stellen wij de Ceesars vakjury aan jullie voor. We zijn aanbeland bij jurylid nummer 4: Rop Struik.
Rop Struik, het oudste lid in dit gezelschap, is in het jaar 1981 begonnen bij
de mini’s op het (inmiddels) nostalgische gras in Almere-Haven. Rop heeft alle jeugd en senioren elftallen doorlopen en is ook nog scheidsrechter, trainer, coach,
manager, lid van het jeugdbestuur en natuurlijk ook Bordo van het eerste uur.
Voor Rop en zijn echt Almeerse hockeyclub gezin is het een tweede huiskamer, ook gezien de hoeveelheid tijd die zij hier doorbrengen. Een gezellige huiskamer waarin je maar een aantal stappen in welke richting dan ook hoeft te maken of je treft wel een bekende voor een gezellig praatje. Je hoeft je nooit te vervelen. Rop gaat er op letten dat de echte clubman/vrouw in aanmerking gaat komen voor de nominaties. Met de kanttekening dat een CEESAR niet de drijfveer moet zijn om je in te zetten maar dat het een eervolle bijkomstigheid is.