Mark Borgers vertrekt naar Nieuw-Zeeland

Nieuws afbeelding 25-3-2018
Recent heeft Mark Borgers, onze Algemeen Manager, aangegeven zijn carrière vanaf 1 juni te zullen voortzetten in Nieuw-Zeeland.

Mark zal in Nieuw Zeeland Performance Director worden van een van de vijf districten. De hockeystructuur zit daar iets anders in elkaar dan hier in Nederland, waardoor hij verantwoordelijk wordt voor zowel de ontwikkeling van hockey en spelers op scholen, clubs, als voor spelers die zijn geselecteerd voor het district.
Mark heeft gestudeerd in Australië en dit biedt hem een unieke kans om in die buurt aan de slag te gaan met hockey, wat een lang gekoesterde wens van hem was.

Mark heeft de afgelopen twee jaar het bestuur ondersteund bij ontwikkeling van een nieuwe organisatiestructuur. Het eerste jaar als vrijwilliger en dit seizoen in de functie van Algemeen Manager. In deze functie heeft hij ook een goede basis gelegd voor verdere organisatieontwikkeling en samenwerking tussen de commissies
onder het motto "Verenigen doe je samen”, iets wat wij uiteraard van harte voortzetten.

Wij willen Mark en zijn vrouw Fleur vanaf deze plaats alvast veel succes wensen bij dit mooie vervolg van zijn loopbaan en hem bedanken voor zijn inzet bij en enthousiasme voor de Almeerse de afgelopen jaar.

Op de invulling van de rol van Mark zijn wij ons nu verder aan het beraden; hierover volgt nader bericht. Tot aan zijn vertrek is Mark gewoon in functie.

Het bestuur,
Namens deze