Verenigen doen we samen, bijvoorbeeld op 7 maart

Nieuws afbeelding 6-3-2018 Op maandag 5 februari hadden we met alle vrijwilligers uit de diverse commissies weer een Groot Commissie Overleg (GCO). Fantastisch om te zien hoeveel mensen zich inzetten en verenigen om samen deze buitengewoon gave club draaiende te houden! Zonder vrijwilligers geen vereniging.

Ten behoeve van de onderlinge samenhang van alle commissies, stelt het bestuur – op suggestie van één van de aanwezige vrijwilligers – voor om op woensdag 7 maart met je commissie op de club te vergaderen. Het bestuur is vanaf 20:00 uur aanwezig en zal vergaderen vanaf 20:30 uur. We gaan bij voorkeur elke drie weken op herhaling!

Heb het leuk met elkaar, maak het leuk voor elkaar en werk met elkaar samen. Samen verenigen wij ons. Wij hopen zoveel mogelijk van onze vrijwilligers deze avond(en) te mogen begroeten.