Bestuursmededelingen

Nieuws afbeelding 7-12-2017
1 - Nieuwe Penningmeester
Taco Louwsma zal de komende ALV worden voorgedragen als penningmeester. Hij neemt dan het stokje over van Rinus Welleman die ruim zes jaar de financiën heeft beheerd. Wij danken Rinus voor zijn grote inzet voor en betrokkenheid bij de club.
Taco is 54 jaar. Zijn dochter speelt in MA1 en in het dagelijks leven is hij werkzaam als financieel beleidsmedewerker/controller in het MBO. In zijn vrije tijd is hij actief als loper, fietser en schaatser.

2 - Bestuursmededeling
Maurice Becker heeft recent besloten niet meer actief te zijn als bestuurslid sponsoring. Hij blijft verbonden als lid van de sponsorcommissie voor teamsponsoring en relatiemanager sponsors.

3- Vacature Commercieel bestuurslid
Per direct is de Almeerse Hockey Club op zoek naar een commercieel bestuurslid. Wij zoeken een pragmatische en daadkrachtige bestuurslid die de commerciële aangelegenheden van de club vorm kan geven en het geen issue vindt om bij tijd en wijlen met de voeten in de "modder” te staan. Als bestuurslid draag je ook bij aan de verdere ontwikkelingen van de club. Een nadere omschrijving van de functie tref je aan in de bijlage. Bestuurlijke en commerciële ervaring is een pre.

Reacties op de vacature kunt u richten aan [email protected]

Bijlage