header foto header foto header foto header foto header foto

Onthulling Prijzenkast

Nieuws afbeelding 14-11-2017
Prijzen zijn het resultaat van prestaties waar je trots op bent als club! Die mogen- nee, die moeten gezien worden! Is het je wel eens opgevallen dat er een groot aantal trofeeën te zien zijn in het clubgebouw? En wist je bijvoorbeeld dat de Almeerse Hockeyclub beschikt over 2 prachtige landskampioen schalen? Precies! Dat dachten Karin Jolie, Emile Eikenboom en Ronald Kuster van de Traditiecommissie ook en daar moest verandering in komen.

De Traditiecommissie van de Almeerse staat voor het behoud van mooie herinneringen en koestert daarom al jaren een dringende wens. Namelijk een mooie prijzenkast. Een kast die ruimte biedt aan alle prijzen en trofeeën en iedereen de mogelijkheid geeft ze te bewonderen.

In samenwerking met een anonieme sponsor is het dan eindelijk zover en wordt de lang gekoesterde wens werkelijkheid. Aanstaande zondag onthult niemand minder dan Miep van Baar, de vrouw van Cees van Baar de overleden oprichter van de club, de prijzenkast.

Kom dus zondag 19 november om 16:30 uur naar het clubgebouw en zorg dat je getuige bent van dit memorabele moment. Het team van de Meisjes B6 en Jongens C3 hebben de eer om de eerste bekers in de prijzenkast te plaatsen. Beide teams hebben zichzelf het afgelopen seizoen in de picture gespeeld door kampioen te worden op het veld en in de zaal.

Tot zondag dus!

Vriendelijke groet,